Du är här: Wallas båtprodukter
1

Wallas båtprodukter

Wallas båtvärmare kan installeras på många olika platser, och kan nymonteras eller eftermonteras. Det stora utbudet med kabinvärmare finns som både fotogen- och dieselmodeller. Våra värmare är specifikt utvecklade för båtar och har inte anpassats från andra användningsområden. På båten vill man njuta av naturen och koppla av. Därför har Wallas ägnat särskild uppmärksamhet åt båtvärmarnas ljudnivå.

Wallas båtvärmare är kända för att vara mycket tysta, vilket du märker när du hör dem. Dina båtgrannar kommer att uppskatta din Wallas båtvärmare lika mycket som du. På exempelvis segelbåtar med strömförsörjning är batterikapaciteten begränsad. Därför är Wallas värmare utformade för att dra mycket lite ström. De större modellerna av kabinvärmare ger även en effektiv luftcirkulation. Om din Wallas båtvärmare är korrekt installerad kommer den att ge en torr inomhusmiljö och en ökad syrehalt på båten.

Dieselvärmarna har ett separat luftintag med två luftintagsslangar. Det innebär att den ena slangen kan dras till båtens utsida (utomhusluft) och den andra till båtens insida (ökar luftcirkulationen). Wallas har också en unik lösning för värmare: En kombinerad båtvärmare och båtspis (spishäll). När du monterar ett fläktvärmelock på din Wallasspis får du samtidigt en kabinvärmare. En stor fördel med båtspisen är att inga explosiva gaser behövs, vilket ger en säker och tyst värme utan öppen låga. Alla Wallas dieselspisar med forcerat drag och dieselbåtvärmare är utformade för variabel strömförsörjning. Det innebär att dieseldriven Wallasutrustning med forcerat drag, till skillnad från konkurrenternas produkter, inte måste stängas av och sättas på för att hålla en önskad temperatur vid matlagning i eller uppvärmning av kabinen. Wallas båtvärmare gör din båt till en bättre investering.

Med Wallas produkter kan du använda båten mer än dubbelt så många dagar per år. Wallas båtvärmare och båtspisar är beprövade och tillförlitliga. Finländare är vana vid kyla och vet hur man håller sig varm på båtar!

Per sida:
1