Clifden Black Ink Prizm Deep Water i gruppen Fritid & Vattensport / Solglasögon hos Marinsystem (9440-0656)
Clifden Black Ink Prizm Deep Water
Clifden Black Ink Prizm Deep Water
Clifden Black Ink Prizm Deep Water
Clifden Black Ink Prizm Deep Water

Clifden Black Ink Prizm Deep Water

Artnr: 9440-0656
2149 kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
 • Produktbeskrivning
 • Clifden från Oakley är ett par optimala solglasögon med stilren och klassisk design. Bäst i klassen-teknologi av linsen, samt tillverkade för att stå emot tuffa väderförhållanden med sidoskydd. Har en gummering över näsan för bra grepp även när du svettas och är utrustade med ett band som gör att du inte behöver oroa dig för att tappa dem. Anpassade främst för atleter inom klättring men passar bra både för ditt aktiva sportliv och till vardags.

  Levereras med fodral och mjuk förvaringspåse som även fungerar som putsduk.

  Prizm är Oakleys unika kontrasthöjande och reflexdämpande lins som ger bästa möjliga färgåtergivning.

  Stötskydd i Oakleys linser: Samtliga linser från Oakley är tillverkade i syntetmaterialet Plutonite och har genomgått extrema tester för stötskydd både i hög hastighet och med hög massa. Linserna i samtliga modeller är skottestade men tänk på att endast de ballistiska modellerna är certifierade för ändamålet (OBS! Detta är inte en ballistisk modell). Detta innebär att du får ett extremt gott skydd mot alla tänkbara situationer i dina Oakleys.

  UV-skydd: Alla linser från Oakley, även de helt klara linserna ger 100% skydd mot all UV-strålning inklusive UVA-, UVB- och UVC-strålning.

  Oakley High Definition Optics, HDO: Oakleys HDO-linser ger superskarp och optisk korrekt bild i alla riktningar även i sfäriska och böjda linser. Det gör att du alltid kan lita 100% på vad du ser, något som är helt avgörande i snabba seglingstävlingar och regattor.
 • Egenskaper
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 1

Se fler varor

Snow Microbag
Oakley
89 kr
Köp
Gauge 8 Prizm Black - Large
2149 kr
Köp
SI Strong Box Array Case

Nyhet

949 kr
Köp
Logga in