GO12 XSE Med Active Imaging 3-IN-1 i gruppen Marinelektronik / Ekolod & Plotter / Simrad hos Marinsystem (000-14835-001)
GO12 XSE Med Active Imaging 3-IN-1

GO12 XSE Med Active Imaging 3-IN-1

Artnr: 000-14835-001
24995 kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
 • Produktbeskrivning
 • Ta kontroll över din inbyggda elektronik med GO12 XSE. Den här plottern med pekskärm passar perfekt för sportbåtar, fritidsbåtar och mittkonsoler och har inbyggt ekolod, radarkapacitet och sömlös integrering med ett brett utbud av tillval från autopilot till underhållning. Du har kontrollen överallt ombord med trådlös spegling till mobila enheter.

  Få ut mer av varje dag på vattnet
  Simrad GO-serien är utformade för att hjälpa dig att få ut så mycket som möjligt av din tid på sjön. De är det perfekta tillbehöret för mindre motorbåtar samt sport-och styrpulpetbåtar. Bakom GO-seriens ljusstarka pekskärm finns en inbyggd GPS-mottagare, ekolodsmodul, trådlös anslutning och branschstandardens nätverk NMEA 2000. Navigera, anslut till mobiler och surfplattor, styr tillbehör som ljudsystem ombord och välj mellan en mängd olika inbyggda ekolodsfunktioner. Radarfunktioner – tillgängliga på GO7 och uppåt – får du tillgång till ännu fler säkerhetsfunktioner och hjälpmedel vid navigation.

  Multi-touch-skärm för intuitiv kontroll som på surfplatta
  GO-serien är mycket lättanvänd med intuitiva pekskärmskontroller som smartphone- och surfplatteanvändare genast känner igen. Anpassa startskärmen med de funktioner som du använder mest och visa det du behöver direkt på skärmen med justerbara delade skärmvyer. Markera waypoints på sjökort med ett tryck och tilldela enkelt meningsfulla namn och symboler som gör dem enkla att hitta när du planerar din nästa resa.

  Plotter med inbyggd GPS hjälper till att hålla dig på rätt kurs
  Varje display i GO-serien är en fullfjädrad plotter med en inbyggd GPS-mottagare. GO-displayerna är kompatibla med flera olika sjökort från C-MAP, Navionics och många fler. Du kan använda avancerade sjökortsspecifika funktioner som C-MAP Easy Routing och Navionics Autorouting till att planera din nästa tur på sjön lika enkelt som du planerar bilresor.

  Trådlös och trådbunden anslutning tar skärmen bortom rodret
  Inbyggd trådlös anslutning speglar displayen till en kompatibel smartphone eller surfplatta, så att du får omedelbar tillgång till sjökort, radar och andra funktioner överallt på båten. Trådlös anslutning möjliggör också enkel programvaruuppdatering via internet-hotspot. NMEA 2000-anslutning enligt branschstandard ger ett brett utbud av alternativ för expansion och integration: övervaka din båts motorprestanda och bränsleeffektivitet, styr båten med en Simrad-autopilot eller styr ditt inbyggda underhållningssystem från GO-seriens display.

  Hitta fisk och håll koll på djup
  Välj mellan ett stort sortiment av olika ekolod för din båt, från CHIRP-ekolod eller traditionella ekolodsgivare för en klassisk ekolodsvy eller få tillgång till alla ekolodsfunktioner med Active Imaging 3-in-1-ekolodsgivare. Med Active Imaging får du tillgång till förstklassig skärpa och objektseparation för CHIRP-ekolod samt otrolig detaljrikedom på branter, struktur och vrak med hjälp av SideScan och DownScan Imaging.

  Active Imaging 3-i-1-ekolod
  Med Active Imaging 3-i-1-ekolod med CHIRP, SideScan och DownScan med FishReveal kan du se strukturer och skydd med en ny nivå av detaljrikedom på längre avstånd än med någon annan teknik för strukturåtergivning. Active Imagings skärpa, målavskiljning och detaljrikedom hjälper dig att hitta mer fisk genom att enkelt identifiera fiskrika områden som stenar, rev, tångbäddar och vrak – även på stora avstånd. Få ut så mycket som möjligt av CHIRP-ekolod och DownScan på samma skärm med FishReveal smart målvisning som lätt skiljer fisk från strukturer och skydd genom detaljerade DownScan-bilder.

  När du kombinerar GO-serien med en lättinstallerad, akterspegelsgivare som Active Imaging får du ett kraftfullt ekolod för alla tillfällen. Njut av alla fördelar med CHIRP-ekolod, SideScan och DownScan Imaging och få en vidvinkelbild av miljön under ytan, både under och på sidorna om båten. Hitta strukturer snabbare och identifiera fisk enklare med hjälp av DownScan Imaging med FishReveal.
 • Egenskaper
 • Leveransinformation
 • Lagersaldo: 0

Se fler varor

Radarpaket NSS12 EVO3S HALO20+

Nyhet

66495 kr
Köp
HALO20+ 20'' Radar

Nyhet

24995 kr
Köp
GO5 XSE Med Active Imaging 3-IN-1

Nyhet

7795 kr
Köp
RS40 VHF Radio Med AIS DSC

Nyhet

5695 kr
Köp
Logga in