Radarpaket NSS9 EVO3S HALO20+ i gruppen Marinelektronik / Radar hos Marinsystem (000-15556-001)
Radarpaket NSS9 EVO3S HALO20+
Radarpaket NSS9 EVO3S HALO20+
Radarpaket NSS9 EVO3S HALO20+
Radarpaket NSS9 EVO3S HALO20+
Radarpaket NSS9 EVO3S HALO20+
Radarpaket NSS9 EVO3S HALO20+

Radarpaket NSS9 EVO3S HALO20+

Artnr: 000-15556-001
48695 kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
 • Produktbeskrivning
 • En högupplöst 9-tumsskärm som passar utmärkt för båtar med mittkonsol och andra motorbåtar. Med den nya iMX 8-processorn med hög prestanda och supersnabb svarstid ger det här kompakta paketet omfattande funktionalitet. Du får enastående skärpa och mycket breda betraktningsvinklar, kombinerat med en väderskyddad pekskärm och knappsats för perfekt kontroll under alla förhållanden. Inkluderar radar HALO20+.

  • Integrerad iMX 8-processor med sex kärnor för överlägsna prestanda
  • 9-tums SolarMAX IPS-skärm med mycket bred betraktningsvinkel; kan avläsas genom polariserade solglasögon
  • Växla smidigt mellan pekskärms- och knappsatskontroll
  • Inbyggt ekolod med hög prestanda och 1 kW CHIRP
  • Inbyggd GPS-mottagare och trådlös anslutning
  • Kontrollera Simrad-ekolod, radar, autopilot och andra tillbehör
  • Industristandardanslutning till motorer, ljudsystem och annat
  • TripIntel-reseplanering och stöd för automatisk ruttdragning
  • Välj diskret infälld montering eller praktisk montering på fäste
  • Ladda ner Simrad-appen och anslut till smartphones, surfplattor och internet-hotspots
  • Innehåller globalt standardsjökort
  • Inkluderar HALO-pulskomprimeringsradar

  Få ut mesta möjliga av din båtupplevelse
  Ta full kontroll över din upplevelse på vattnet. SolarMAX IPS-skärmar erbjuder exceptionell skärpa och mycket breda betraktningsvinklar i alla ljusförhållanden, medan den nya iMX 8-processorn ger supersnabb svarstid för smidiga skärmövergångar. Välj mellan den väderskyddade pekskärmen och knappsatsen med kontrollratt beroende på situation. Det är enkelt att övervaka och styra all inbyggd elektronik med enkla menyer, anpassningsbar layout med delad skärm och en programmerbar funktionsknapp för snabb åtkomst till de funktioner du använder mest.

  SolarMAX IPS-displayerna ger tydliga vyer i alla förhållanden
  Få en tydlig vy under alla ljusförhållanden med SolarMAX IPS-teknik som håller allt synligt med ultrabreda betraktningsvinklar, även om du bär polariserade solglasögon. Dessa väderskyddade skärmar har konstruerats för att tåla värmen från sommarsolen och är optiskt laminerade för att förhindra kondens eller imma i displayen. Det är enklare än någonsin att övervaka och styra all inbyggd elektronik med enkla menyer och anpassningsbara delade skärmlayouter.

  Inbyggt ekolod med hög prestanda stöder fiske och säkrare nöjesåkning
  Lägg bara till valfri ekolodsgivare. Ekolodet på 1 kW med CHIRP-funktion ger exceptionell spårning av botten och fiskletarfunktion, inklusive stöd för CHIRP-givare med två kanaler som ger täckning av flera djupintervall från en enda enhet. Dubbla givarportar ger möjlighet att ansluta flera givare till en enda skärm. Bättre bearbetningskraft än någonsin driver utan problem Active Imaging, som ger en bildlik vy av fiskstim, och ForwardScan-ekolod, som erbjuder den säkraste upplevelsen på sjön med kristallklara vyer av botten framför dig.

  Förbättrade sjökortsfunktioner för utökad täckning
  Du kan välja valfri kombination av delad skärm, vyer i 3D eller navigeringsperspektiv och överlagrad radarbild. Omfattar kompatibilitet med en rad olika sjökort från tredje part.

  Snabb och enkel nätverksanslutning av en mängd olika tillbehör
  Anslutning enligt branschstandard gör det enkelt att skapa system med flera displayer och länka displayerna till all inbyggd elektronik, medan den nya, högpresterande iMX 8-processorn ger övervakning av motor och bränsle i realtid, styrning av inbyggda ljudsystem och mycket mer. Utöka ditt system med Simrad-moduler och -tillbehör, fiska smartare med banbrytande S5100 eller StructureScan® 3D, se längre med legendarisk HALO™-pulskomprimeringsradar och frigör händerna från ratten med en helt integrerad Simrad-autopilot.

  Trådlös anslutning till din smartphone eller surfplatta
  Spegla din skärm på kompatibla iOS- och Android-enheter och få tillgång till sjökort, radar, ekolod, motordata och mycket mer var som helst ombord. Trådlös anslutning förenklar även uppgraderingar av programvaran via en internet-hotspot, vilket ger dig tillgång till de senaste funktionerna och tillbehörsstöd. Du kan också ladda ner Simrad-appen för en ännu bättre upplevelse – från enhetsregistrering och manuell nedladdning till att spara waypoints och dina favoritfiskeställen – tillgängliga både på vattnet och i land.

  Radaralternativ
  Lägg till ett Halo-radarsystem med pulskomprimering för att färdas tryggt genom trånga hamnar, navigera vid dålig sikt, hålla ett öga på avlägsna vädersystem och även hitta flockar med fåglar som skvallrar om bra fiskeställen.

  Vad innehåller paketet?
  • HALO20+ Radar
  • NSS9 evo3S med globalt standardsjökort
  • 10m kabel för HALO Dome-radar / Nemesis
 • Egenskaper
 • Leveransinformation
 • Lagersaldo: 0

Se fler varor

NSS16 EVO3S Med Gobalt Standarsjökort

Nyhet

66495 kr
Köp
RS40 VHF Radio Med AIS DSC

Nyhet

5695 kr
Köp
GO5 XSE Med Active Imaging 3-IN-1

Nyhet

7795 kr
Köp
HALO20+ 20'' Radar

Nyhet

24995 kr
Köp
Logga in