Triton-2 Hastighet/Djup i gruppen Marinelektronik / Vindinstrument & Vindgivare hos Marinsystem (000-13298-001)
Triton-2 Hastighet/Djup
B&G

Triton-2 Hastighet/Djup

Artnr: 000-13298-001
10795 kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
 • Produktbeskrivning
 • Triton²-serien
  Utrusta båten med Triton2-seglingsinstrument och dra nytta av kristallklara fullfärgsskärmar och intuitiva numeriska och grafiska displayer. Ta fingertoppsstyrning av båten med en Triton2-autopilot och dra nytta av avancerade seglingsalgoritmer som tar dig till ditt mål mer effektivt och med total kontroll, oavsett väder.

  Låg profil
  Triton2:s design med låg profil förbättrar varje cockpit. Den smidiga skärmen är bara 8 mm tjock och har breda betraktningsvinklar och enastående ljusstyrka, men förbrukar försumbara 150 mA ström.

  Ett hastighets-/djuppaket innehåller en smart triducer för att mata båtens hastighet, djup och temperatur till Triton2-displayen via NMEA 2000-nätverket, eller lägg till Vind med vårt fart-/djup/vindpaket och vår nya trådlösa vindsensor i WS300-serien.

  Huvudfunktioner
  Optisk laminering: Med en optiskt laminerad 4,1-tums LCD-skärm ger Triton² dig möjlighet att se klart i alla förhållanden med sin stora tydliga färgdisplay 100 % fri från kondens eller imma.
  Effektiv LCD-teknik: Transflektiv LCD-teknik använder reflekterat ljus från omgivningen för att förbättra läsbarheten dagtid, vilket ger den tydligaste seglingsdisplayen som finns tillgänglig. LED-bakgrundsljus ger mycket justerbar belysning när det behövs, vilket gör Triton² oerhört effektiv och förlänger batteritiden.
  Enkel att använda: Triton² ger enkla menyer på skärmen som styrs av soft-touch och tillförlitliga vattentäta knappar.
  Intuitiv design som gör displayen enkel att konfigurera och använda.
  Design med låg profil: Triton2 är bara 8 mm tjock och ger ett elegant utseende till vilken båt som helst. Nästan hälften så tunn som sina konkurrenter är Triton² inte i vägen, får inte rep att fastna och stör inte ögat!
  NMEA 2000®-certifierad: NMEA 2000-certifiering innebär att du kan känna dig trygg när du lägger till Triton2 i ett befintligt NMEA 2000-system. NMEA 2000-certifiering öppnar också för en mängd olika framtida expansionsalternativ för Triton²-systemet.
  Lätt att installera: En okomplicerad främre montering och en infattning som kläms fast ovanför fästskruvarna (4) kombineras med en enda NMEA 2000-anslutning för både ström och nätverksdata.
  Triton² är enkel och snabb att installera
  Autopilotsintegrering: Triton² visar B&G Pilot-data på en tydlig statusskärm.
  Med tillägg av en Triton² Pilot-knappsats blir instrumentet en fullt fungerande Pilot-styrenhet.
  Paketet innehåller DST800 hastighets-/djupgivare och NMEA2000® Micro-C-startpaket
 • Egenskaper
 • Leveransinformation
 • Lagersaldo: 0
Logga in