Utombordsmotor Honda 4hk 4-Takt (Kort Rigg, BF4SHNU) i gruppen Motor & Tillbehör / Honda / Honda Utombordsmotor hos Marinsystem (807635)
Utombordsmotor Honda 4hk 4-Takt (Kort Rigg, BF4SHNU)
Utombordsmotor Honda 4hk 4-Takt (Kort Rigg, BF4SHNU)

Utombordsmotor Honda 4hk 4-Takt (Kort Rigg, BF4SHNU)

Artnr: 807635
14590 kr
 • Produktbeskrivning
 • Honda 4hk Modelnummer: BF4SHNU 2020. 

  BF4, BF5 och BF6 har omkonstruerats, förbättrats och genomgått omfattande tester för att säkerställa högsta möjliga nivå av tillförlitlighet, prestanda, komfort och glädje.

  Bärbar serie

  De nya BF-motorerna är bland de lättaste i sin klass och har dessutom ett ergonomiskt utformat handtag som gör dem lätta att bära. Rorkultshandtaget kan också fällas ihop för att bli så kompakt som möjligt och underlätta förvaring.

  Prestanda

  Den nya serien har kraft under huven med en motor på 127 cm³ som ger effektiv acceleration och samtidigt levererar högt vridmoment. Det finns flera olika propelleralternativ för att passa dina behov. Om du letar efter en motor som är lätt att starta blir du säkert nöjd med Hondas nya dekompressionsmekanism. Vem som helst kan starta dessa utombordare med minsta möjliga ansträngning.

  Komfort

  De nya motorerna bygger på all vår erfarenhet för att ge en optimalt bekväm resa. Dessutom har de mycket låga vibrationer, låg ljudnivå och hög tillförlitlighet. Generatorn med hög laddningskapacitet ger upp till 6 A, vilket ger dig gott om kraft till att ladda dina elektroniska enheter.


  Specifikationer

  Motortyp 4-takt vattenkyld
  Ventiler OHV
  Slagvolym (cc) 127
  Cylinderdiameter x slaglängd (mm) 60×45
  Varvtalsområde vid full gas (v/min) 5,000‐6,000
  Märkeffekt (kW (hk)) 4,4(6)/6000
  Kylning Vattenkylning med termostat
  Bränsletillförsel 1 förgasare
  Tändsystem Digital CDI
  Startsystem Snörstart
  Avgasutlopp Genom propellernav
  Utväxling 2,08
  Motor trim och tilt Manuell 5 steg

  Dimensioner

  Rigglängd (mm) 434
  Torrvikt (kg) 27,0
  Längd (mm) 524
  Bredd (mm) 347
  Höjd (mm) 1200


  Garanti
  5 års garanti på Honda utombordsmotorer. Hondas garanti innebär ett bekymmersfritt ägande och trygghet för dig som kund. För yrkesmässigt bruk gäller motsvarande garanti 1 år. Här kan du läsa mer om Honda 5 åriga garanti.


  Miljövänliga utombordsmotorer från en miljövänlig anläggning.

  Totalt tillverkas 19 modeller från 2,3 hk till 225 hk vid den toppmoderna Hosoe-anläggningen inom Hamamatsu-fabriken vid stranden av sjön Hamana. För att minska miljöpåverkan från anläggningen, har man fastställt ett riktmärke för miljöprestanda som konkretiserar Hondakonceptet "gröna fabriker". Konceptet innebär att CO²-utsläppen ska minskas drastiskt med hjälp av Hondas solceller, effektivt utnyttjande av regnvatten, nollutsläpp av avloppsvatten under tillverkningsprocessen samt tillämpning av annan nyskapande teknik.

 • Egenskaper
 • Leveransinformation
 • Lagersaldo: 0

Se fler varor

Gummiring (19303ZX2003)
139 kr
Köp
Belt Timing ZV5
1249 kr
Köp
Logga in