Utombordsmotor Honda 5hk 4-Takt (BF5SHNU) i gruppen Motor & Tillbehör / Honda / Honda Utombordsmotor hos Marinsystem (807638)
Utombordsmotor Honda 5hk 4-Takt (BF5SHNU)
Utombordsmotor Honda 5hk 4-Takt (BF5SHNU)

Utombordsmotor Honda 5hk 4-Takt (BF5SHNU)

Artnr: 807638
14890 kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
 • Produktbeskrivning
 • BF4, BF5 och BF6 har omkonstruerats, förbättrats och genomgått omfattande tester för att säkerställa högsta möjliga nivå av tillförlitlighet, prestanda, komfort och glädje.

  Bärbar serie

  De nya BF-motorerna är bland de lättaste i sin klass och har dessutom ett ergonomiskt utformat handtag som gör dem lätta att bära. Rorkultshandtaget kan också fällas ihop för att bli så kompakt som möjligt och underlätta förvaring.

  Prestanda

  Den nya serien har kraft under huven med en motor på 127 cm³ som ger effektiv acceleration och samtidigt levererar högt vridmoment. Det finns flera olika propelleralternativ för att passa dina behov. Om du letar efter en motor som är lätt att starta blir du säkert nöjd med Hondas nya dekompressionsmekanism. Vem som helst kan starta dessa utombordare med minsta möjliga ansträngning.

  Komfort

  De nya motorerna bygger på all vår erfarenhet för att ge en optimalt bekväm resa. Dessutom har de mycket låga vibrationer, låg ljudnivå och hög tillförlitlighet. Generatorn med hög laddningskapacitet ger upp till 6 A, vilket ger dig gott om kraft till att ladda dina elektroniska enheter.

 • Egenskaper
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 1

Se fler varor

Logga in