Force Trollingmotor i gruppen Marinelektronik / Elmotorer / Frontmonterade Elmotorer hos Marinsystem (010-02024-00r)
Force Trollingmotor
Force Trollingmotor
Force Trollingmotor
Force Trollingmotor
Force Trollingmotor
Force Trollingmotor
Force Trollingmotor
Force Trollingmotor

Force Trollingmotor

Artnr: 010-02024-00r

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Gör ditt val: 
Antal: 
Lagerstatus: 
 • Produktbeskrivning
 • Ta fisket till en ny nivå med Force. Trollingmotorn Force är den starkaste och mest effektiva 50”-trollingmotorn (127 cm) som finns på marknaden. Plotter med trådlös anslutning ger dig navigerings-, autopilot- och ankringsfunktion. Använd den exakta ankringsfunktionen för att hålla båten på samma plats när du fiskar. Force har en praktisk trådlös fotpedal som ger omedelbar kontroll och respons samtidigt som den känns och styrs som en kabelstyrd pedal. Se mer fisk och struktur tydligt med inbyggt ekolod med ultra-HD och skanningsteknik. Den har även en fjärrkontroll med inbyggd skärm som går att läsa i solljus. Med fjärrkontrollen får du full kontroll över trollingmotorn och med geststyrning så att kan du bara peka och köra.

  Stark, effektiv och tyst
  Du får det bästa av tre egenskaper. Den kraftfulla trollingmotorn Force har kraften att ta dig från A till B snabbare och står bättre mot vindar och strömmar. Med all den här kraften är den också den mest effektiva trollingmotorn på marknaden, så du kan räkna med den då du vill fiska hela dagen. Och den hörs knappt. Den högeffektiva underhållsfria motorn drivs med antingen 36 V eller 24 V. När den drivs med 24 V ger den en kan dragkraften jämföras med våra konkurrenters 36 V-motorer. Den starkaste, mest effektiva och tysta trollingmotorn med näst intill omärkbara ekolodsstörningar – allt du kan önska dig av en trollingmotor.

  Trådlös fotpedal
  Upptäck hur smidigt det är med en trådlös fotpedal. Du får omedelbar kontroll och respons samtidigt som den känns och styrs precis som en kabelstyrd pedal. Den drivs trådlöst med AA-batterier, eller – om du vill – så kan du ansluta den till en kabel.

  Integrerad trådlös plotter och inbyggd autopilot
  Du kan enkelt integrera din Garmin-plotter via en trådlös anslutning vilket gör det lätt att använda den inbyggda autopiloten. Skapa rutter till dina favoritwaypoints och följ spår medan du fiskar. Den inbyggda autopiloten, med integrerad kurssensor och GPS, ger dig ankringsfunktion, kurshållning och farthållare. Kontrollera inställningarna på enheten, plottern eller fjärrkontrollen med en skärm som kan läsas i solljus. Ställ bara in spåret, så får du guidning längs vägen.

  Integrerat ekolod
  Trollingmotorn Force levereras med en integrerad givare med traditionellt CHIRP-ekolod och ClearVü- och SideVü-skanningsekolod med ultra-HD och omärkbara ekolodsstörningar. Kabelhanteringssystemet skyddar de inbyggda givarkablarna och andra tillbehör, inklusive hela sortimentet av Panoptix™ och Panoptix LiveScope™ ekolod. Fullständigt stöd för ekolod är endast tillgängligt för modellerna GPSMAP® 8400/8600xsv och ECHOMAP™ Ultra. Se fliken Specifikationer för mer information partiellt stöd för ekolod.

  Praktisk fjärrkontroll
  Den medföljande fjärrkontrollen med transflektiv skärm som går att läsa i solljus ger dig full kontroll över trollingmotorn och den har unik geststyrning så att du bara kan peka och köra. Fjärrkontrollen har även programmerbara knappar som du kan använda för att styra plottern. Du behöver inte oroa dig om fjärrkontrollen faller överbord eftersom den är vattentät och flyter.

  Tålig och användarvänlig
  Trollingmotorn Force är byggd för att hålla. Den är robust och tålig men ändå oerhört användarvänlig. Den är också enkel att dra in och förvara med dubbla gasfjädrar. Den har 3 års garanti och begränsad livstidsgaranti på skaftet.
 • Egenskaper
 • Leveransinformation
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Se fler varor

Akterspegelsgivare GT50M-TM
3795 kr
Köp
PS21 Forward Akterspegel
12895 kr
Köp
OnDeck Hubb
Garmin
10599 kr
Köp
Logga in