Om oss

Marinsystem har varit verksam i branschen i 21 år och försett mängder med verkstäder och privatpersoner marina kvalitetsprodukter. Genom åren har vi arbetat upp ett väldigt gott rykte bland både båtägare, båtverkstäder och marinor.

Vi säljer tillbehör till din båt med fokus på att du som kund ska känna att du gör en trygg affär, får en smidig köpupplevelse och en kundservice i absolut toppklass! Allt för att du ska kunna fokusera på det som gör båtlivet så fantastiskt, ett bekymmersfritt båtägande med många dagar på sjön!

Marinsystem i Norden AB säljer ett brett sortiment båttillbehör, utombordsmotorer samt servicesatser till de flesta båtmotorerna på marknaden. Vi har även ett stort utbud Styrsystem & Manövreringstillbehör. Vi har en egen verkstad på Rindö, i Stockholms centrala skärgård, som servar, reparerar och vinterförvarar utombordsmotorer. Givetvis utför vi även nyinstallationer av elmotorer, ekolod, utombordsmotorer och övrig båtutrusting. Våra mekaniker besitter enormt kunnande, lång branschvana och expertis inom segmentet båtar, båttillbehör och marina produkter.

2014 anslöt vi oss till Watski och blev WPD, Watski Premium Dealer. Vilket innebär stora fördelar för dig som kund när du handlar dina båttillbehör hos oss.
Vi är även ett auktoriserat Servicecenter för Minnkota.


Marinsystem.se drivs idag av Daniel Klaréus, Marcus Planefjord & Mathias Klaréus med personal. Målet är att erbjuda en komplett, lättnavigerad och trygg e-handel i det marina segmentet med fokus på en fantastisk kundtjänst.
Logga in