Interceptor E-Series i gruppen Styrsystem & Manövrering / Trimplan hos Marinsystem (2012018r)
Interceptor E-Series
Interceptor E-Series

Interceptor E-Series

Artnr: 2012018r

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek: 
Antal: 
 • Produktbeskrivning
 • Serie E är en familj av stora, snabbverkande interceptorer som innehåller tre raka, tre tunnlar och två Chine modeller.
  Deras bladhastighet och slag är 40 mm/s respektive 60 mm.
  Den stora modulära designen som är anpassad för massproduktion betyder att interceptorerna är hållbara, prisvärda och särskilt väl anpassade till så väl planande som halvplanande båtar mellan 15 m och 30 m.
  Alla komponenter har konstruerats noggrant för att motstå påverkan och undvika vatteninträngning, minimera risken av kostsamt underhåll och driftstopp.

  Interceptorn jobbar med hjälp av två elservon i interceptorenheten. Naturlig vattenkylning ger utmärkta arbetsförhållanden för borstlösa DC servomotorer, som går på 12-32 volt. Installationen görs enkelt med en integrerad monteringsplatta och möjlighet till en dold eller synlig kabelgenomföring som är självtätande genom skrovet. Varje interceptor kommer med elservon, vattentät kabelgenomföring, kabelhölje och en praktisk borrmall. För bästa effekt kan interceptorer av olika storlek kombineras för att täcka så mycket av akterspegeln som möjligt.
 • Egenskaper
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0
  Frakt:

Se fler varor

Zipwake Kit KB300-S
17750 kr
Köp
Kontrollpanel S
Zipwake
7995 kr
Köp
Kontrollpanelsskydd
219 kr
Logga in