Montana 700I Svart i gruppen Marinelektronik / VHF Radio & AIS hos Marinsystem (010-02347-11)
Montana 700I Svart

Montana 700I Svart

Artnr: 010-02347-11
7999 kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
 • Produktbeskrivning
 • För att äventyrare ska kunna hålla kontakten och hitta rätt kan handhållna Montana 700i användas för navigeringen både i terrängen och på vägarna. Den har även globala meddelanden och interaktiv SOS via inReach satellitteknologi.

  Stora nyheter. Med ett komplett QWERTY-tangentbord kan du enkelt skriva meddelanden.

  Ruttdragningsbara TopoActive-kartor över Europa. Nu kan du använda den i terrängen eller på vägarna.

  Uppfyller MIL-STD 810 för värme, stötar, vatten och vibrationer.

  Se saker ur fågelperspektiv med BirdsEye satellitbilder direkt på enheten.

  Var inte rädd för att vandra långt bort. Med ABC-sensorer och GNSS från flera nätverk kan du känna dig trygg.

  Förläng dina äventyr med över 18 timmars batteritid i GPS-läge.
  Nu kan du vandra längre och ändå hålla kontakten med omvärlden. Med inReach kan du skicka meddelanden och SOS dygnet runt.

  TVÅVÄGSMEDDELANDEN
  Utbyt SMS med nära och kära, publicera på sociala medier eller kommunicera mellan inReach-enheter ute på fältet (satellitabonnemang krävs).

  INTERAKTIVT SOS
  I händelse av en nödsituation utlöser du ett interaktivt SOS-meddelande till GEOS, ett professionellt globalt övervaknings- och responscenter som är tillgängligt dygnet runt (aktivt satellitabonnemang krävs).

  GLOBAL ANSLUTNING
  Istället för att förlita sig på mobiltelefonens täckning överförs nu dina meddelanden, SOS-varningar och spårning via det 100 % globala Iridium®-satellitnätverket (aktivt satellitabonnemang krävs).

  INREACH WEATHER
  Tjänsten med inReach väderprognoser ger detaljerade uppdateringar direkt till din Montana eller ihopparade enheter, så att du vet vad du kan förvänta dig under rutten.

  TÅLIG KONSTRUKTION
  Den här tåliga, vattentäta handburna enheten har testats enligt amerikanska militärstandarder och har en handskvänlig 5-tumspekskärm som är 50 % större än tidigare Montana-modeller.

  CITY NAVIGATOR VÄGKARTOR
  Byt smidigt från stig- till vägnavigering med förinlästa City Navigator- vägkartor, som vägleder dig med enkel och tydlig Turn-by-Turn röstguidning.

  TOPOACTIVE-KARTOR ÖVER EUROPA
  Hitta rätt på äventyret med förinlästa TopoActive-kartor över Europa. Se höjder, kustlinjer, floder, landmärken med mera.

  SATELLITVY
  Hämta BirdsEye satellitbilder direkt till enheten (inget årsbonnemang krävs) för att se fotorealistiska vyer och skapa waypoints baserat på landmärken.

  ABC-SENSORER
  Navigera nästa spår med ABC-sensorer, inklusive höjdmätare för höjddata, barometer för väderövervakning och 3-axlad elektronisk kompass.

  ACTIVE WEATHER
  Använd mobilanslutning2 för att få tillgång till aktuella prognoser från Active Weather via appen Garmin Connect™.

  HUNDSPÅRNING
  Jägare och tränare kan synkronisera handhållna Montana med kompatibla enheter i Astro®- eller Alpha®- serien (säljs separat) som hjälper dig att spåra brukshundar ute på fältet.
  Stay on track while venturing off-grid.

  STÖD FÖR MULTI-GNSS
  Du får tillgång till GPS, GLONASS och Galileo satellitnätverk vilket gör att Montana® 700i kan spåra i mer krävande miljöer än om den bara hade GPS.

  SPÅRNING
  Spåra din plats och dela den med andra hemma eller med andra som också är ute i naturen. De kan se hur det går för dig eller pinga din enhet för din GPS-plats och mycket mer via din webbaserade MapShare™-delningssida. (endast Montana 700i, 750i - satellitabonnemang krävs).

  EXPEDITIONSLÄGE
  Vandra långt. Om du använder expeditionsläget, en GPS-referens med ultralåg förbrukning, kan Montana spåra i en vecka eller längre mellan laddningarna.

  FÖRLÄNGD BATTERITID
  Ett inbyggt, uppladdningsbart litiumjonbatteri ger mer än 18 timmars batteritid i GPS-läge.

  FORDONSFÄSTEN
  Med en mängd fästen som är kompatibla med Montana (säljs separat) kan du anpassa din navigeringsenhet så att den kan användas på terrängfordon, båtar, bilar, motorcyklar, husbilar och andra fordon.


  Garmin Explore-appen för navigering utanför nätet och mycket mer

  1 Satellitabonnemang krävs. I vissa jurisdiktioner är användning av satellitkommunikationsenheter reglerad eller förbjuden. Det är ditt ansvar att känna till och följa alla tillämpliga lagar i andra jurisdiktioner där enheten är avsedd att användas.
  2 När den är ihopparad med en kompatibel telefon.
 • Egenskaper
 • Leveransinformation
 • Lagersaldo: 0

Se fler varor

Logga in