MAY THE GLOSS BE WITH YOU
Det är väl ingen som undgått produkterna från tershine, rengöringsmedlet som tagit bilvården med storm.
Men det många missat är ju hur bra det faktiskt är till båtvård också!

Tillsammans ska vi gå igenom vilka av tershines produkter som kommer passa perfekt för att hålla din båt i ett riktigt schysst skick.Här är produkterna vi kommer titta närmare på, dessa fungerar utmärkt för just båtrengöring!


Extract Degreaser Avfettning 1 L

Extract är en högeffektiv och superkoncentrerad alkalisk avfettning som är perfekt när du ska rengöra din båt. Denna produkt löser upp och avlägsnar alla typer av organisk smuts, och har en super härlig doft av persika.

Blandas 5-15% med vatten beroende på hur tuff smutsen är, vilket ger dig upp till 20 liter färdig produkt att använda. Den fungerar även utmärkt för att ta bort grövre smuts på däck, och på andra ytor.

Så här använder du Extract vid rengöring av din båt:
1. Blanda 5-15% med vatten beroende på hur smutsig ytan är.
2. Applicera på det önskade området och låt det verka i någon minut.
3. Skölj noggrant med högtrycksvatten för att avlägsna smutsen.
4. Fortsätt med nästa steg i rengöringsprocessen.

Du kan även använda Extract i en skumkanon och dosera mängden med munstycket. Tänk på att produkten kan vara mer effektiv vid varmare temperaturer, så justera verktiden mellan 5-15 minuter beroende på behov, men undvik att låta den torka in. Extract är mycket skonsam mot båtens metaller, inklusive aluminium.

Dissolve Degreaser Kallavfettning 1 L

Dissolve är en aromatfri kallavfettning som är supereffektiv för att rengöra motorrum eller andra ytor där du kan ha fått olja eller annat petroleumbaserat smuts. Dissolve är mer eller mindre helt doftfri, vilket ger dig en bekymmersfri rengöringsupplevelse.

Dissolve kan appliceras på både våta och torra ytor, vilket gör den mycket mångsidig. Tershine har medvetet valt att göra denna icke-brandfarlig, för att minimera risken för oönskade incidenter. Detta innebär att du tryggt kan låta Dissolve verka lite längre, och den är inte mindre effektiv för det.

Så här använder du Dissolve för att rengöra din båt:
1. Applicera produkten jämnt över ytan som du vill rengöra.
2. Låt den verka i några minuter för att lösa upp smutsen.
3. Spola av ytan nedifrån och uppåt för att säkerställa att smutsen sköljs bort effektivt.
4. Fortsätt sedan med nästa steg i din rengöringsprocess.

Relive Flygrostlösare 500 ml

Relive Wheel Cleaner är en flygrostlösare som också funkar perfekt för att rengöra lister som har gulnat på din båt.

Duscha ut på listerna låt det verka ett par minuter (du kan med fördel rugga upp smutsen med en pensel eller borste medan det produkten verkar). Fungerar också bra för att rengöra smuts som fastnat vid vattenlinjen på din båt.

Så här använder du Relive vid rengöring av din båt:
1. Applicera produkten jämnt över ytan som du vill rengöra.
2. Låt den verka i några minuter för att lösa upp smutsen, tänk på att inte låta produkten torka in.
3. Spola av ytan och fortsätt med nästa steg i din rengöringsprocess.


Purify Shampoo 500 ml

Purify är ett högeffektivt schampo som är speciellt utformat för att lyfta smuts och partiklar från lack och gelcoat i ett svep, samtidigt som det minimerar uppkomsten av tvättrepor eller skador på befintligt skydd och lämnar en högblank yta efter sig.

Purify är oerhört koncentrerat, och du behöver bara en liten mängd. Förhållandet är cirka 1:2000, vilket betyder att en kork oftast är mer än tillräckligt.

Detta schampo ger dig ett tjockt skum som skapar en skyddande hinna mellan din tvättsvamp/tvätthandske och ytan du rengör. Det fungerar också utmärkt i en skumkanon. Schampot är biologiskt nedbrytbart och innehåller inga högfluorerade ämnen (PFAS)!

Så här använder du Purify vid rengöring av din båt:
1. Fyll upp en hink med ljummet vatten
2. Tillsätt en kork med schampo, skumma gärna upp det om du har tillgång till högtryckstvätt.
3. Applicera med tvättsvamp eller mikrofiberhandske i raka drag för att undvika tvättrepor.
4. Spola av med kallt vatten, börja högt upp och arbeta nedåt.


Purify S Shampoo 500 ml

Purify S är inte bara ett schampo – det är ett kraftpaket för att ge din båt (och bil) en helt galen glans. I grunden samma schampo som vanliga purify när det kommer till rengöring, skum osv. Men detta är ett “keramiskt” schampo där glansvolymen har dragits på till max.

Purify S är superkoncentrerad, med ett blandningsförhållande på ca 1:1000 så räcker 1-2 korkar kanon, lite beroende på storleken på båt. Biologiskt nedbrytbar och innehåller inga högfluorerade ämnen (PFAS)!

Så här använder du Purify S vid rengöring av din båt:
1. Fyll upp en hink med ljummet vatten
2. Tillsätt en kork med schampo, skumma gärna upp det om du har tillgång till högtryckstvätt.
3. Applicera med tvättsvamp eller mikrofiberhandske i raka drag för att undvika tvättrepor.
4. Spola av med kallt vatten, börja högt upp och arbeta nedåt.

APC Interior Cleaner 500 ml

APC - Interior Cleaner är ett högeffektivt och plantbaserat allrengöringsmedel som funkar grymt för rengöring av båt, insidan av bil, köket, duschen, badrummet osv. Helt safe på material som exempelvis textil, skinn, Alcantara, plast, gummi med mera. Rengör i ett drag och lämnar ingen jobbig hinna efter sig.

Innehåller en helt fantastisk odör-eliminerande funktion, blockerar och "dödar" dålig doft men behåller den fräscha. Finns i dofterna: Lime, Grönt Äpple, Viol, Melon, Jordgubbe eller Cedeträ.

Helt fri från faromärkning (varningssymboler på baksidan) och självklart inga hormonstörande ämnen!

Går galant att späda ut om ni känner för det, ni får prova er fram vad ni gillar bäst men tänk på att ju mer ni späder den ju sämre blir odörblockeringsfunktionen! Men allt mellan 1:1 -1:25 beroende på smutsighetsgrad.

Så här använder du APC vid rengöring av din båt:
1. Dusha på valfri yta (eller i en mikrofiberduk)
2. Använd en borste eller pensel för att rugga upp ytan om det är väldigt skitigt.
3. Torka av med en mikrofiberduk

Apex Quick Wash 500 ml

Apex Quick Wash är en produkt som är din bästa vän när du vill snabbt vill rengöra eller boosta glansen på din båt utan att ha tvättmöjligheter tillgängligt. Så oavsett om du är ute på vattnet eller på land, kommer Apex Quick Wash vara perfekt för att snabbt ta bort fågelspillning eller liknande.

Produkten är dessutom perfekt för rengöring av en mängd andra fordon, som cyklar, vattenskotrar, snöskotrar, husbilar/vagnar och mycket mer.

Apex är helt fri från faromärkningar, är biologiskt nedbrytbar och innehåller inga högfluorerade ämnen (PFAS)!

Så här använder du APEX vid rengöring av din båt:
1. Dusha på rikligt över den nedsmutsade ytan.
2. Dra försiktigt med en ren mikrofiberduk över ytan
3. Vänd på duken och buffa upp ytan.
Vision Glass Cleaner 500 ml

Vision är en glasputs med härlig doft av vilda bär. Kan användas på alla glasytor, lämnar en kladdfri och glänsande yta. Kan med fördel användas på både in och utsida, och utöver båt och bil så lämpar den sig även mycket väl för hemmet. (duschväggar, speglar, fönster osv).

Vision är helt fri från faromärkningar, är biologiskt nedbrytbar och innehåller inga högfluorerade ämnen (PFAS). Skaka gärna innan användning!

Så här använder du VISION vid rengöring av din båt:
1. Dusha ut i duken eller direkt på ytan.
2. Torka av noggrant med en mikrofiberduk.
3. Vänd på duken och buffa av.

Vision+ Glass Cleaner 500 ml

Vision+ är en glasputs som inte bara rengör dina rutor, den ger dig samtidigt bättre sikt, eftersom den lämnar en skyddande, hydrofobisk hinna. Det innebär att vattenstänk och regn mycket enklare kommer att rinna av ruan. Kan med fördel användas på andra rutor som ofta är i konakt med vatten, som på bilen, duschväggar osv.

Vision+ är helt fri från faromärkningar, är biologiskt nedbrytbar och innehåller inga högfluorerade ämnen (PFAS). Skaka gärna innan användning. Produkten är extremt dryg, så less i more gällande denna produkt.

Så här använder du VISION+ vid rengöring av din båt:
1. Dusha ut i duken eller direkt på ytan.
2. Torka av noggrant med en mikrofiberduk.
3. Vänd på duken och buffa av.

Amplify Wet Coat 500 ml

AMPLIFY är en keramisk wet coat, vilket är det absolut enklaste och snabbaste sättet att ge din båt skydd, glans och effektiv vattenavrinning. Det är inte svårare än att man efter tvätt, medan båten fortfarande är blöt, duschar ut produkten, låter verka i några sekunder för att sedan spola av.

Produkten är helt fri från varningspiktogram, 100% biologiskt nedbrytbar, och helt fri från PFAS och VOC. Amplify är tänkt att användas direkt ur flaskan, men funkar även bra att späda ut, upp till 1:10. Den fungerar bra på gelcoat, lack, glas, plast, aluminium, gummi mm.

Du kommer att märka skillnaden från första användningen.

Så här använder du AMPLIFY vid rengöring av din båt:
1. Dusha ut över en kontrollerad yta, kör lite mindre sektioner i taget, less is more är en bra tumregel när det kommer till denna produkt.
2. Låt produkten verka i ca 30 sek, men var varsam om det är soligt och blåsigt. (Låt inte produkten torka in.)
3. Spola av sektionen noggrant med högtryckstvätt
4. Torka gärna ytan torr med hjälp av en torkduk för bästa resultat.Refract Ceramic Quick Coat 500 ml

Refract är ett keramiskt spraylackskydd som är mycket enkelt att använda. Den lämnar en skyddande hinna och ger din båt magisk glans och avrinning.

Refract är fri från PFAS och VOC (lösningsmedel), den är 100% biologiskt nedbrytbar och helt märkningsfri, (inga farosymboler på baksidan). Härdar mer eller mindre samma sekund som den appliceras, är antistatisk och har även filleregenskaper som döljer lättare repor.

Givetvis skyddar den även mot UV-ljus och kan läggas i flera lager om så önskas.

Så här använder du REFRACT vid rengöring av din båt:
1. Tvätta båten med valfritt schampo, förslagsvis Purify/S.
2. Torka båten torr med en torkduk
3. Applicera Refract med ett par dusch i en mikrofiberduk och sprid ut över en kontrollerbar yta.
4. Vänta 30-60 sekunder för att sedan buffa av med en andra mikrofiberduk.

Undvik att använda i direkt solljus


Magnify Coating 30 ml

Magnify - Coating är ett keramiskt lackskydd gjort för att läggas av vem som helst, oavsett förkunskap! Helt fri från högfluorerade ämnen och VOC (volatile organic compound), med andra ord innehåller den inga shady saker och produkten är verkligen helt fantastiskt enkel att applicera.

Lämnar en magisk glans som kommer ta båten till nästa nivå och verkligen få gelcoaten att poppa till ordentligt, tillsammans med ett mycket långvarigt skydd som står emot både kem och naturens element (12 månader+). Funkar även bra att lägga på lack, fälgar, plast, glas, metaller osv.

Så här använder du MAGNIFY COATING på din båt:
1. Tvätta ert fordon mycket noggrant med alla kem-stegen, (kallavfettning, alkalisk och flygrostlösare.)
2. För bäst hållbarhet förespråkar vi en polerad yta men förstår att inte alla kan eller har lust att göra det. Men ni MÅSTE preparera ytan innan med en panel wipe (förslagsvis vår egen Prime) för att lackskyddet ska kunna binda ordentligt mot ytan.
3. Applicera en liten mängd i mockaduken som ni snurrat runt blocket och applicera med raka drag. Byt gärna duk efter en stund till en ren och fräsch.
4. Låt det torka runt 3-5 minuter (lite beroende på värme, luftfuktiget etc). Börja alltid med en panel och testa hur ni tycker det blir, dvs 5 min kan lika gärna vara 3 min i just ert fall.
5. Torka av med en ren och gärna ny mikrofiberduk.
6. Låt härda 12 h innan den kommer i kontakt med vatten för bäst hållbarhet.

Mockadukar och block ingår.Magnify Wax 100 ml

Magnify - Wax 100 ml är ett vax med riktig Carnuba (naturlig) och högpresterande polymerer. Innehåller även det som gör denna produkt helt unik i dagsläget, Plated Silica Powder!

Magnify vax har riktigt bra filleregenskaper (fyller lättare repor), och är oerhört lätt att lägga. Har lång hållbarhet och lämnar en hydrofobisk (vattenavstötande) yta!

Den är verkligen superlätt att lägga och ni behöver absolut inte känna någon stress att torka av den direkt, utan kan i lugn och ro njuta av processen och göra stora delar av båten innan ni buffar av den.

Så här använder du MAGNIFY VAX på din båt:
1. Tvätta båten noggrant och torka ytan torr
2. Applicera ett tunt lager med applikator. Det går fint applicera stora delar av båten i en stöt.
3. Buffa av ordentligt, gärna med två dukar. Vi rekommenderar en fluffduk för denna process, men går även bra med andra också.

Summering

De produkter vi gått igenom nu har vi tillsammans med tershine valt ut för att de passar utmärkt till att hålla båten fräsch och fin.
Självklart går nästan alla deras produkter att använda i större utsträckning och du hittar hela deras sortiment hos oss.

Vill du veta mer om tershines produkter eller kanske vill se dom in action? 
Klicka på iconen nedan!Vi syns på sjön!

MAY THE GLOSS BE WITH YOU
Det är väl ingen som undgått produkterna från tershine, rengöringsmedlet som tagit bilvården med storm.

Men det många missat är ju hur bra det faktiskt är till båtvård också!


Tillsammans ska vi gå igenom vilka av tershines produkter som kommer passa perfekt för att hålla din båt i ett riktigt schysst skick.Här är produkterna vi kommer titta närmare på, dessa fungerar utmärkt för just båtrengöring!

Extract Degreaser Avfettning 1 L

Extract är en högeffektiv och superkoncentrerad alkalisk avfettning som är perfekt när du ska rengöra din båt. Denna produkt löser upp och avlägsnar alla typer av organisk smuts, och har en super härlig doft av persika.

Blandas 5-15% med vatten beroende på hur tuff smutsen är, vilket ger dig upp till 20 liter färdig produkt att använda. Den fungerar även utmärkt för att ta bort grövre smuts på däck, och på andra ytor.

Så här använder du Extract vid rengöring av din båt:
1. Blanda 5-15% med vatten beroende på hur smutsig ytan är.
2. Applicera på det önskade området och låt det verka i någon minut.
3. Skölj noggrant med högtrycksvatten för att avlägsna smutsen.
4. Fortsätt med nästa steg i rengöringsprocessen.

Du kan även använda Extract i en skumkanon och dosera mängden med munstycket. Tänk på att produkten kan vara mer effektiv vid varmare temperaturer, så justera verktiden mellan 5-15 minuter beroende på behov, men undvik att låta den torka in. Extract är mycket skonsam mot båtens metaller, inklusive aluminium.

Dissolve Degreaser Kallavfettning 1 L

Dissolve är en aromatfri kallavfettning som är supereffektiv för att rengöra motorrum eller andra ytor där du kan ha fått olja eller annat petroleumbaserat smuts. Dissolve är mer eller mindre helt doftfri, vilket ger dig en bekymmersfri rengöringsupplevelse.

Dissolve kan appliceras på både våta och torra ytor, vilket gör den mycket mångsidig. Terrshine har medvetet valt att göra denna icke-brandfarlig, för att minimera risken för oönskade incidenter. Detta innebär att du tryggt kan låta Dissolve verka lite längre, och den är inte mindre effektiv för det.

Så här använder du Dissolve för att rengöra din båt:
1. Applicera produkten jämnt över ytan som du vill rengöra.
2. Låt den verka i några minuter för att lösa upp smutsen.
3. Spola av ytan nedifrån och uppåt för att säkerställa att smutsen sköljs bort effektivt.
4. Fortsätt sedan med nästa steg i din rengöringsprocess.

Relive Flygrostlösare 500 ml

Relive Wheel Cleaner är en flygrostlösare som också funkar perfekt för att rengöra lister som har gulnat på din båt.

Duscha ut på listerna låt det verka ett par minuter (du kan med fördel rugga upp smutsen med en pensel eller borste medan det produkten verkar). Fungerar också bra för att rengöra smuts som fastnat vid vattenlinjen på din båt.

Så här använder du Relive vid rengöring av din båt:
1. Applicera produkten jämnt över ytan som du vill rengöra.
2. Låt den verka i några minuter för att lösa upp smutsen, tänk på att inte låta produkten torka in.
3. Spola av ytan och fortsätt med nästa steg i din rengöringsprocess.

Purify Shampoo 500 ml

Purify är ett högeffektivt schampo som är speciellt utformat för att lyfta smuts och partiklar från lack och gelcoat i ett svep, samtidigt som det minimerar uppkomsten av tvättrepor eller skador på befintligt skydd och lämnar en högblank yta efter sig.

Purify är oerhört koncentrerat, och du behöver bara en liten mängd. Förhållandet är cirka 1:2000, vilket betyder att en kork oftast är mer än tillräckligt.

Detta schampo ger dig ett tjockt skum som skapar en skyddande hinna mellan din tvättsvamp/tvätthandske och ytan du rengör. Det fungerar också utmärkt i en skumkanon. Schampot är biologiskt nedbrytbart och innehåller inga högfluorerade ämnen (PFAS)!

Så här använder du Purify vid rengöring av din båt:
1. Fyll upp en hink med ljummet vatten
2. Tillsätt en kork med schampo, skumma gärna upp det om du har tillgång till högtryckstvätt.
3. Applicera med tvättsvamp eller mikrofiberhandske i raka drag för att undvika tvättrepor.
4. Spola av med kallt vatten, börja högt upp och arbeta nedåt.
Purify S Shampoo 500 ml

Purify S är inte bara ett schampo – det är ett kraftpaket för att ge din båt (och bil) en helt galen glans. I grunden samma schampo som vanliga purify när det kommer till rengöring, skum osv. Men detta är ett “keramiskt” schampo där glansvolymen har dragits på till max.

Purify S är superkoncentrerad, med ett blandningsförhållande på ca 1:1000 så räcker 1-2 korkar kanon, lite beroende på storleken på båt. Biologiskt nedbrytbar och innehåller inga högfluorerade ämnen (PFAS)!

Så här använder du Purify S vid rengöring av din båt:
1. Fyll upp en hink med ljummet vatten
2. Tillsätt en kork med schampo, skumma gärna upp det om du har tillgång till högtryckstvätt.
3. Applicera med tvättsvamp eller mikrofiberhandske i raka drag för att undvika tvättrepor.
4. Spola av med kallt vatten, börja högt upp och arbeta nedåt.


APC Interior Cleaner 500 ml

APC - Interior Cleaner är ett högeffektivt och plantbaserat allrengöringsmedel som funkar grymt för rengöring av båt, insidan av bil, köket, duschen, badrummet osv. Helt safe på material som exempelvis textil, skinn, Alcantara, plast, gummi med mera. Rengör i ett drag och lämnar ingen jobbig hinna efter sig.

Innehåller en helt fantastisk odör-eliminerande funktion, blockerar och "dödar" dålig doft men behåller den fräscha. Finns i dofterna: Lime, Grönt Äpple, Viol, Melon, Jordgubbe eller Cedeträ.

Helt fri från faromärkning (varningssymboler på baksidan) och självklart inga hormonstörande ämnen!

Går galant att späda ut om ni känner för det, ni får prova er fram vad ni gillar bäst men tänk på att ju mer ni späder den ju sämre blir odörblockeringsfunktionen! Men allt mellan 1:1 -1:25 beroende på smutsighetsgrad.

Så här använder du APC vid rengöring av din båt:
1. Dusha på valfri yta (eller i en mikrofiberduk)
2. Använd en borste eller pensel för att rugga upp ytan om det är väldigt skitigt.
3. Torka av med en mikrofiberduk
Apex Quick Wash 500 ml

Apex Quick Wash är en produkt som är din bästa vän när du vill snabbt vill rengöra eller boosta glansen på din båt utan att ha tvättmöjligheter tillgängligt. Så oavsett om du är ute på vattnet eller på land, kommer Apex Quick Wash vara perfekt för att snabbt ta bort fågelspillning eller liknande.

Produkten är dessutom perfekt för rengöring av en mängd andra fordon, som cyklar, vattenskotrar, snöskotrar, husbilar/vagnar och mycket mer.

Apex är helt fri från faromärkningar, är biologiskt nedbrytbar och innehåller inga högfluorerade ämnen (PFAS)!

Så här använder du APEX vid rengöring av din båt:
1. Dusha på rikligt över den nedsmutsade ytan.
2. Dra försiktigt med en ren mikrofiberduk över ytan
3. Vänd på duken och buffa upp ytan.


Vision Glass Cleaner 500 ml

Vision är en glasputs med härlig doft av vilda bär. Kan användas på alla glasytor, lämnar en kladdfri och glänsande yta. Kan med fördel användas på både in och utsida, och utöver båt och bil så lämpar den sig även mycket väl för hemmet. (duschväggar, speglar, fönster osv).

Vision är helt fri från faromärkningar, är biologiskt nedbrytbar och innehåller inga högfluorerade ämnen (PFAS). Skaka gärna innan användning!

Så här använder du VISION vid rengöring av din båt:
1. Dusha ut i duken eller direkt på ytan.
2. Torka av noggrant med en mikrofiberduk.
3. Vänd på duken och buffa av.
Vision+ Glass Cleaner 500 ml

Vision+ är en glasputs som inte bara rengör dina rutor, den ger dig samtidigt bättre sikt, eftersom den lämnar en skyddande, hydrofobisk hinna. Det innebär att vattenstänk och regn mycket enklare kommer att rinna av ruan. Kan med fördel användas på andra rutor som ofta är i konakt med vatten, som på bilen, duschväggar osv.

Vision+ är helt fri från faromärkningar, är biologiskt nedbrytbar och innehåller inga högfluorerade ämnen (PFAS). Skaka gärna innan användning. Produkten är extremt dryg, så less i more gällande denna produkt.

Så här använder du VISION+ vid rengöring av din båt:
1. Dusha ut i duken eller direkt på ytan.
2. Torka av noggrant med en mikrofiberduk.
3. Vänd på duken och buffa av.


Amplify Wet Coat 500 ml

AMPLIFY är en keramisk wet coat, vilket är det absolut enklaste och snabbaste sättet att ge din båt skydd, glans och effektiv vattenavrinning. Det är inte svårare än att man efter tvätt, medan båten fortfarande är blöt, duschar ut produkten, låter verka i några sekunder för att sedan spola av.

Produkten är helt fri från varningspiktogram, 100% biologiskt nedbrytbar, och helt fri från PFAS och VOC. Amplify är tänkt att användas direkt ur flaskan, men funkar även bra att späda ut, upp till 1:10. Den fungerar bra på gelcoat, lack, glas, plast, aluminium, gummi mm.

Du kommer att märka skillnaden från första användningen.

Så här använder du AMPLIFY vid rengöring av din båt:
1. Dusha ut över en kontrollerad yta, kör lite mindre sektioner i taget, less is more är en bra tumregel när det kommer till denna produkt.
2. Låt produkten verka i ca 30 sek, men var varsam om det är soligt och blåsigt. (Låt inte produkten torka in.)
3. Spola av sektionen noggrant med högtryckstvätt
4. Torka gärna ytan torr med hjälp av en torkduk för bästa resultat.
Refract Ceramic Quick Coat 500 ml

Refract är ett keramiskt spraylackskydd som är mycket enkelt att använda. Den lämnar en skyddande hinna och ger din båt magisk glans och avrinning.

Refract är fri från PFAS och VOC (lösningsmedel), den är 100% biologiskt nedbrytbar och helt märkningsfri, (inga farosymboler på baksidan). Härdar mer eller mindre samma sekund som den appliceras, är antistatisk och har även filleregenskaper som döljer lättare repor.

Givetvis skyddar den även mot UV-ljus och kan läggas i flera lager om så önskas.

Så här använder du REFRACT vid rengöring av din båt:
1. Tvätta båten med valfritt schampo, förslagsvis Purify/S.
2. Torka båten torr med en torkduk
3. Applicera Refract med ett par dusch i en mikrofiberduk och sprid ut över en kontrollerbar yta.
4. Vänta 30-60 sekunder för att sedan buffa av med en andra mikrofiberduk.

Undvik att använda i direkt solljus


Magnify Coating 30 ml

Magnify - Coating är ett keramiskt lackskydd gjort för att läggas av vem som helst, oavsett förkunskap! Helt fri från högfluorerade ämnen och VOC (volatile organic compound), med andra ord innehåller den inga shady saker och produkten är verkligen helt fantastiskt enkel att applicera.

Lämnar en magisk glans som kommer ta båten till nästa nivå och verkligen få gelcoaten att poppa till ordentligt, tillsammans med ett mycket långvarigt skydd som står emot både kem och naturens element (12 månader+). Funkar även bra att lägga på lack, fälgar, plast, glas, metaller osv.

Så här använder du MAGNIFY COATING på din båt:
1. Tvätta ert fordon mycket noggrant med alla kem-stegen, (kallavfettning, alkalisk och flygrostlösare.)
2. För bäst hållbarhet förespråkar vi en polerad yta men förstår att inte alla kan eller har lust att göra det. Men ni MÅSTE preparera ytan innan med en panel wipe (förslagsvis vår egen Prime) för att lackskyddet ska kunna binda ordentligt mot ytan.
3. Applicera en liten mängd i mockaduken som ni snurrat runt blocket och applicera med raka drag. Byt gärna duk efter en stund till en ren och fräsch.
4. Låt det torka runt 3-5 minuter (lite beroende på värme, luftfuktiget etc). Börja alltid med en panel och testa hur ni tycker det blir, dvs 5 min kan lika gärna vara 3 min i just ert fall.
5. Torka av med en ren och gärna ny mikrofiberduk.
6. Låt härda 12 h innan den kommer i kontakt med vatten för bäst hållbarhet.

Mockadukar och block ingår.
Magnify Wax 100 ml

Magnify - Wax 100 ml är ett vax med riktig Carnuba (naturlig) och högpresterande polymerer. Innehåller även det som gör denna produkt helt unik i dagsläget, Plated Silica Powder!

Magnify vax har riktigt bra filleregenskaper (fyller lättare repor), och är oerhört lätt att lägga. Har lång hållbarhet och lämnar en hydrofobisk (vattenavstötande) yta!

Den är verkligen superlätt att lägga och ni behöver absolut inte känna någon stress att torka av den direkt, utan kan i lugn och ro njuta av processen och göra stora delar av båten innan ni buffar av den.

Så här använder du MAGNIFY VAX på din båt:
1. Tvätta båten noggrant och torka ytan torr
2. Applicera ett tunt lager med applikator. Det går fint applicera stora delar av båten i en stöt.
3. Buffa av ordentligt, gärna med två dukar. Vi rekommenderar en fluffduk för denna process, men går även bra med andra också.


Summering

De produkter vi gått igenom har vi tillsammans med tershine valt ut för att de passar utmärkt till att hålla båten fräsch och riktigt fin!

Självklart går nästan alla deras produkter att använda och du hittar hela deras sortiment hos oss.

Vill du veta mer om tershines produkter eller kanske se dom in action?
Klicka på iconen nedan!Vi syns på sjön!


Logga in