Ghost Trollingmotor 47'' i gruppen Marinelektronik / Elmotorer / Frontmonterade Elmotorer hos Marinsystem (000-14937-001)
Ghost Trollingmotor 47''
Ghost Trollingmotor 47''
Ghost Trollingmotor 47''
Ghost Trollingmotor 47''
Ghost Trollingmotor 47''
Ghost Trollingmotor 47''

Ghost Trollingmotor 47''

Artnr: 000-14937-001
35899 kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
 • Produktbeskrivning
 • Pålitlig, tålig och byggd för att hålla. Nya ultratysta Lowrance Ghost-trollingmotor för sötvatten gör att sportfiskare kan fiska längre, åka snabbare och komma närmare utan att skrämma fisken. Ghost har en revolutionerande borstlös motor med störst drivkraft och längst körtid av alla trollingmotorer på marknaden. Med integrerade Lowrance-ekolodsfunktioner, waypoint-ankring och en treårig garanti är Ghost den nya standarden för trollingmotorer.

  Tillförlitlighet
  Vi tillämpade 60 års innovation och expertis inom marinelektronik när vi utformade Lowrance Ghost-trollingmotorn för sötvatten. Efter flera års efterforskning om när och varför trollingmotorer inte fungerar satte vi igång med att överträffa de standarderna och bygga Ghost internt, från grunden. Fyra år och 10 000 testtimmar senare har vi levererat marknadens tystaste, mest tillförlitliga och kraftfullaste trollingmotor.

  Vi upptäckte att fel på borstmotorer och kabelstyrning var de två huvudorsakerna till problem med trollingmotorer. Inget av det är ett problem med Ghost, som drivs av en borstlös motor som eliminerar buller och inte har några borstar som kan slitas ut, vilket ger större tillförlitlighet och längre livslängd. Ghosts fly-by-wire-styrning ger den känsla som fiskare efterfrågar hos en trollingmotor med kabelstyrning, men utan mekaniska kablar som slits med tiden. Allt det här backas upp av branschens bästa treåriga Lowrance-garanti.

  Tyst drift
  Ghost är så tyst att du knappt märker om den är igång, och du kan komma närmare än någonsin med den ultratysta borstlösa motorn. Fisken hör dig aldrig komma.

  Otroliga prestanda
  Svischa från plats till plats eller ta dig snabbt över viken med upp till 25 procent mer kraft än konkurrerande modeller. Ghosts borstlösa motor ger även 60 procent bättre effektivitet under körning, så att du kan få högsta möjliga hastighet och acceleration utan att behöva offra batteriets livslängd. Håll dig ute senare och kör hårdare – du kommer att fiska längre med Ghost.

  Håll dig på plats
  Med Ghosts kraftfulla och exakta ankring kan du ankra båten vid en waypoint, på din aktuella plats eller var som helst på kartan – oavsett vindförhållanden – så att du kan ägna mer tid åt att fiska och mindre tid åt att behålla positionen. Genom att enkelt trycka med foten kan du sänka eller höja Power-Pole-ankaret för grunt vatten eller ankra på din aktuella plats med snabbåtkomstknapparna som är inbyggda i Ghost-fotpedalen.

  Komplett integrering
  Styr båten, justera hastigheten, ställ in ruttnavigering eller ankra på din aktuella plats med fullständig pekskärmskontroll på HDS LIVE-, HDS Carbon-, Elite FS- och Elite Ti²-displayerna. Våra proffsfiskare bad oss att bygga en trollingmotor med fullständig integrationskapacitet, inklusive en fotpedal som kunde fungera som en förlängning av skärmens användargränssnitt. Vi lyssnade och skapade en pedal för allt, med lättillgängliga snabbåtkomstknappar för ankring och kursläge, plus programmerbara genvägsknappar som kan användas för att spara waypoints och styra Power-Pole-ankare för grunt vatten.

  Lowrance-ekolod med plug-and-play
  Ghost levereras med en HDI-noskonsgivare, som ger dig hög prestanda från Lowrance CHIRP-ekolod och DownScan Imaging direkt ur förpackningen. Fiskare som vill ta steget upp till extrema, högupplösta vyer under och vid sidorna av båten kan lägga till tillvalet Active Imaging 3-i-1-givare med Lowrance CHIRP, SideScan och DownScan Imaging.

  Fly-by-wire-styrning
  Omedelbar och smidig kontroll med fly-by-wire-styrning gör att Ghost känns som en traditionell kabelstyrningsmotor, men utan fysiska kablar som slits ut med tiden.

  Konfigurerbar fotpedal
  Konfigurera Ghost-pedalen så att den passar dina önskemål via programmerbara genvägsknappar och en brytare som gör att trollingmotorn kan köras från båda sidor av pedalen. Fotpedalen har en batterinivåindikator, snabbåtkomstknappar för ankring och kursläge med LED-lampor och en ljudindikator som piper när ett läge aktiveras. Du kan programmera genvägsknapparna så att du snabbt kan placera en waypoint eller sänka/höja Power-Pole-ankaret för grunt vatten.

  Störningsfri
  Ghost har en borstlös motor som går tystare än vanliga borstmotorer och inte avger några elektromagnetiska störningar, vilket garanterar skarpa, störningsfria ekolodsvyer på din ekolodsdisplay.

  Flexibel installation
  Ghost-trollingmotorn är utformad för att fungera med antingen 24- eller 36-voltssystem, vilket gör den kompatibel med alla installationer, och det blir enklare att göra framtida uppgraderingar av batterier och laddare.

  360 graders breakaway-fäste
  360 graders breakaway-fästet är utformat för att absorbera stötar, och gör att axeln avleds från hinder och sedan placeras i rätt läge efter en stöt. En integrerad krängningshämmare minskar studsar vid körning i grovt vatten.

  TMR-1-fjärrkontroll
  Kasta ankare och styr hastigheten och riktningen för Lowrance® Ghost trollingmotor var som helst på båten med den lätta och användarvänliga TMR-fjärrkontrollen.

  Lätt att stuva undan och köra
  Ghost har en dubbelverkande gasfjäder som gör det enklare och tystare att stuva undan och hantera motorn. Dessutom behöver du inte längre justera den nedre enheten innan du stuvar undan motorn eftersom Ghost automatiskt lägger sig plant och säkert på fästet.

  Motor
  Sonar Included: Hdi Sonar Nosecone
  Frequencies Supported: Medium/High Chirp Sonar, 455/800 Khz
  User Upgradable Sonar: Active Imaging 3-In-1
  Depth/Temperature: Depth And Temperature
  Number Of Pins: Mini 9-Pin To 9-Pin Lowrance Adaptor Included

  Autopilot Features
  Custom Routes: Yes
  Anchor Lock: Yes
  Heading Lock: Yes
  Constant On: Yes
  Turn Patterns: Yes

  Foot Pedal
  Dimensions: 11 ¾” L, 7 ¼” W, 4 ½”
  Flipswitch: Yes
  Programmable Shortcut Keys: Yes
  Waterproof Rating: Ipx7

  Vad innehåller paketet?
  Ghost Trollingmotor 47''
  Trollingmotor kompass-1 (TMC-1)
  N2K-T-RD Nätverks-T-kontakt
  Sonaradapterkabel 9P Mini till 9P
  HDI Nosecone-ekolodsgivare för Ghost-trollingmotorer
 • Egenskaper
 • Leveransinformation
 • Lagersaldo: 0

Se fler varor

NMEA 2000 startkit - Backbone
949 kr
Köp
HOOK2-4x Bullet Skimmer CE ROW
1395 kr
Köp
HOOK Reveal 7'' 83/200 HDI ROW
4495 kr
Köp
Spänningskabel 27BLNS
679 kr
Köp
Logga in