Givare ForwardScan Med Hylsa & Plugg XDCR i gruppen Marinelektronik / Ekolod & Plotter / B&G Tillbehör hos Marinsystem (000-11674-001)
Givare ForwardScan Med Hylsa & Plugg XDCR
Givare ForwardScan Med Hylsa & Plugg XDCR
Givare ForwardScan Med Hylsa & Plugg XDCR
Givare ForwardScan Med Hylsa & Plugg XDCR
B&G

Givare ForwardScan Med Hylsa & Plugg XDCR

Artnr: 000-11674-001
8995 kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
 • Produktbeskrivning
 • Simrads ForwardScan-teknologi
  ForwardScan ger dig framåtriktade, tvådimensionella ekolodsbilder av bottnen framför din båt. I grunda, okända eller dåligt kartlagda farvatten är ForwardScan ett effektivt skydd mot grundstötning och ett ovärderligt verktyg när du söker efter en trygg plats att kasta ankar.

  Visning av kurslinje
  Visningen av kurslinje inkluderar djupdata från ForwardScan i kurslinjen som visas på navigationssidan på din Simrad-flerfunktionsskärm. Linjen har färgmarkeringar med olika segment som visar djupt, medeldjupt och grunt vatten, med djupgränser som kan ställas in för just din båt.

  De framåtriktade avståndsgränserna för ForwardScan synkroniseras automatiskt med kurslinjens längd: med delad skärm för ForwardScan/navigationen visas hela avståndet från din båt till slutet av kurslinjen i 2D på ForwardScan-skärmen. Du kan snabbt stämma av ForwardScan-data mot djupet på sjökorten och din aktuella kurs och få en tydlig uppfattning om vad som finns framför båten.

  Färgmarkering av bottnen
  Färgmarkeringen av bottnen ger dig en tydlig och lättbegriplig bild i 2D av bottnen framför din båt. Ser till att du snabbt kan fatta välgrundade navigationsbeslut utan att behöva tolka individuella datapunkter från ekolodet.

  Framåtriktad vy åtta gånger längre fram än det aktuella djupet
  ForwardScan-givaren använder en frekvens på 180 kHz som ger färre störningar från konventionella ekolod på 200 kHz, och ger dig:

  En maximal framåtvy som är 8 gånger längre än det aktuella djupet,
  vid ett djup på 3 m (10 fot) kan du alltså se upp till 24 m (80 fot) framåt.

  En nominell framåtvy som är 4-5 gånger längre än det aktuella djupet,
  vid ett djup på 3 m (10 fot) kan du alltså se 12-15m (40-50 fot) framåt.

  Enkel installation
  ForwardScan kan installeras i nästan alla båtar, med ett rostfritt stålfäste på 50,8 mm (2 tum) för montering genom skrovet. Fästet är avsett för en skrovtjocklek på 25,4 mm (1 tum), med en skrovvinkel på 12°, eller 19 mm (3/4 tum) med skrovvinkel 20°.

  Som tillval finns en sats för förhandsinstallation som bara innehåller hylsan och en blindplugg och ger en båtbyggare möjlighet att installera ForwardScan som en uppgradering. En ForwardScan-givare kan sedan installeras av återförsäljaren eller kunden, till och med efter att båten har sjösatts.

  Simrad NSS evo2, NSO evo2, GO XSE med integrerad flerfunktionsskärm
  ForwardScan kan snabbt och enkelt anslutas till alla Simrads NSS evo2 och GO XSE flerfunktionsskärmar via StructureScan-porten, utan behov av ytterligare utrustning. I moduluppbyggda NSO evo2-system, eller NSS evo2-system som redan använder StructureScan, kan ForwardScan anslutas via Simrads SonarHub-ekolodsmodul, som finns som tillval.

  Förpackningen innehåller:
  ForwardScan Ekolodsgivare
  Hylsa och plugg för genomskrovsmontering
  Monteringsblock
 • Egenskaper
 • Leveransinformation
 • Lagersaldo: 0
Logga in