GMI/GNX Wired Segelpaket 52 i gruppen Marinelektronik / Vindinstrument & Vindgivare hos Marinsystem (010-01248-90)
GMI/GNX Wired Segelpaket 52

GMI/GNX Wired Segelpaket 52

Artnr: 010-01248-90
19499 kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
 • Produktbeskrivning
 • Få information om vind och vatten

  Med ett Gmi/GNX Wind Wired Seglingspaket 52 har du all utrustning du behöver för att veta vad som händer med vind och vatten.

  Marint GMI 20-instrument

  Det digitala marina instrumentet GMI 20 är perfekt utformat för både motor- och segelfartyg. Den stora, klara 4-tums färgskärmen visar tydligt djup, hastighet, vind och fler än 100 olika marina och fartygsparametrar. Siffrorna är extra stora vilket gör dem lättlästa på håll och med en betraktningsvinkel på 170 grader.

  En glaskantad behandlad lins på GMI 20 förhindrar imma och ökar konstrasten. Färgskalan med hög kontrast ger förbättrad läsbarhet i dagsljus. Om du vill ha förbättrad läsbarhet på natten kan du välja röd/svart, grön/svart eller det vanliga färgschemat för nattläge tillsammans med dimmerreglage. Skärmarna kan ställas in på automatisk bläddring, vilket innebär automatisk rotation mellan sidorna utan att du behöver göra någonting. Det är särskilt fördelaktigt för sjömän eftersom det innebär att man kan installera enheten på flera olika ställen på båten. Standardprofiler kan anpassas för motorbåt, segelbåt, fiske, motor/bränsle samt flera andra användarspecifika profiler. Strömförsörjning sker via NMEA 2000-nätverket.

  Marint GNX 20-instrument

  Lättavläst GNX 20 skärm med svarta siffror mot vit eller färgad bakgrund. Den visar tydligt vattendjup, båtens hastighet genom vattnet, vattentemperatur och mer än 50 andra marina parametrar och båtparametrar. Den glaskantade skärmen med icke-bländande linsbehandling har utmärkt läsbarhet dagtid och nattetid med siffror med hög kontrast som är skalbara upp till 36 mm.

  Givaren gWind

  Givaren gWind har twin-fin-teknik med trebladig propeller för mer exakt faktisk vindhastighet (TWS) i svag vind medan twin-fin-designen ger stabilare faktisk vindvinkel (TWA). Den trebladiga propellern är, till skillnad från en kopputformad, alltid effektiv. I kombination med optisk avläsning ger den här givaren överlägsen noggrannhet vid låga vindhastigheter och ger även utmärkt linjäritet.

  Airmar DST810 smart genomskrovsgivare

  DST810 kombinerar exakta djup-, hastighets- och temperaturdata med lägesavkänning för krängnings-/trimdata och stampnings-/rullningsdata som den för över till NMEA 2000-nätverket och GNX 20. Den här multisensorgivaren kan läsa av djup på till 100 meter, ger snabb signal på 5 Hz signal för fart genom vattnet och har en driftfrekvens på 235 kHz med en fläktformad lobvinkel på 10 x 44 grader. Med trådlös anslutning till enheter med Bluetooth-teknologi kan DST810 kalibreras direkt via Airmar Cast-appen. Tack vare avancerad hastighetskalibrering kan man kalibrera vid flera krängningsvinklar och hastigheter.
 • Egenskaper
 • Leveransinformation
 • Lagersaldo: 0

Se fler varor

Logga in