GMR Fantom 18 40W Solid state Pulse Compression i gruppen Marinelektronik / Radar hos Marinsystem (010-01706-00)
GMR Fantom 18 40W Solid state Pulse Compression
GMR Fantom 18 40W Solid state Pulse Compression

GMR Fantom 18 40W Solid state Pulse Compression

Artnr: 010-01706-00
19899 kr
 • Produktbeskrivning
 • Garmin GMR Fantom 18 på 40 W med solid state har MotionScope-teknik, som använder dopplereffekten till att upptäcka och markera rörliga mål för att undvika eventuella kollisioner. Den går att integrera helt med utvalda Garmin-plottrar.

  Kraftfull 40 W radar med 5,2 graders stråle
  Du får utmärkt måldetektering på både nära och långt håll, från så nära håll som 6 meter till 48 nautiska mil, även i dimma och regn. Den horisontella strålbredden på 5,2 grader ger en högupplöst bild och hög antennförstärkning så att den kan urskilja mål på avstånd. Resultatet är att den här radarn ritar upp en tydlig, koncis bild av strandlinjer, andra båtar och annalkande väder – direkt på din Garmin-plotter. Du får konsekventa målpositioner, utmärkt objektseparation och pålitlig drift. Bilderna i 8-bitars True Color hjälper dig också att skilja stora mål från små mål och förbättrar objektseparationen. Radardata överlagras på sjökort (autopilot eller kurssensor rekommenderas). Låg strömförbrukning, omedelbar påslagning och ingen fördröjning från uppvärmning som med magnetronradar. Rotationshastigheter på 24 för minskad strömförbrukning och 48 varv/min för att ge snabba skärmuppdateringar.

  MotionScope dopplerteknik
  GMR Fantom-radar använder dopplereffekten till att upptäcka och markera rörliga mål för att hjälpa dig att undvika potentiella kollisioner, hitta fågelflockar och spåra väderinformation. Dopplereffekten är frekvensförändringen i radarekot på grund av målets relativa rörelse. Den gör att mål som rör sig mot eller från radarn direkt kan upptäckas. MotionScope markerar rörliga mål i olika färger på radarskärmen så att du kan navigera runt andra båtar eller hårt väder – eller mot fiskeställen där det finns ätande fåglar på vattenytan.

  Målstorlek
  Ger dig möjlighet att justera storleken på objekten på radarbilden.

  Auto Bird Gain
  Fiskare vet att där det finns fåglar vid vattenytan finns det också fisk. För att ytterligare förbättra fiskeupplevelsen kan du använda Auto Bird Gain. Det hjälper dig att hitta fågelflockar på vattenytan där du sannolikt också hittar betesfisk.

  Ekospår
  Ett bleknande "spår" lämnas på skärmen för att du snabbt och enkelt ska kunna identifiera rörliga mål och eventuella kollisionsrisker. Spår korrigeras för båtens rotation när en autopilot eller kurssensor är ansluten till Garmin-nätverket.

  Dual Range
  Med en radarantenn kan du visa bilder på plottern på en delad skärm bredvid varandra, med oberoende intervallinställning och kontroller för både nära och långt håll.

  Funktioner för dubbel radar
  Ger redundans och möjlighet för varje visningsenhet på båten att välja data från en av två olika radarkällor.

  Dynamic Auto Gain
  Dynamic Auto Gain anpassar sig automatiskt efter omgivningen för optimal prestanda i alla förhållanden.

  Dynamic Sea Filter
  Dynamic Sea Filter anpassar automatiskt känsligheten efter ändrade havsförhållanden med alternativ för låg, medelhög och hög filtrering.

  Överlagrad radarbild
  Överlagrar radarbilden på plotterns kartsida. En autopilot eller kurssensor rekommenderas för bästa resultat.

  MARPA-objektspårning
  MARPA (Mini-automatic radar plotting aid) spårar upp till 10 valda mål, vilket hjälper dig att hålla reda på andra båtar och undvika kollisioner.

  Säkerhetszon
  Ställ in en säkerhetszon och få larm när ett objekt kommer in i zonen.

  VRM och EBL
  VRM (Variable Range Marker) och EBL (Electronic Bearing Line) mäter snabbt avstånd och bäring till båtar och till land.

  Din tid är värdefull
  Alla Garmins radar är utformade för att vara enkla att installera och enkla att använda. Det finns inga komplicerade användarinställningar som behöver justeras – installera bara radarn och börja använda den. Du kan lita på att GMR Fantom-radarn ger dig pålitlig, optimal prestanda under alla förhållanden. För det är din tid det handlar om.

  • 18-tums 40 W radomantenn med solid state
  • MotionScope™-tekniken använder dopplereffekten till att upptäcka och markera rörliga mål i olika färger för att undvika kollisioner, hitta fågelflockar och spåra väder
  • Pulskomprimeringstekniken ger hög upplösning samtidigt som energin maximeras för att förbättra upptäckt och identifiering av mål
  • Målstorlek ger dig möjlighet att justera storleken på objekten på radarbilden
  • Detekteringsområde på 6 meter till 48 nautiska mil
 • Egenskaper
 • Leveransinformation
 • Lagersaldo: 0

Se fler varor

Logga in