GPSMap 276CX Handhållen Plotter i gruppen Marinelektronik / Ekolod & Plotter / Garmin hos Marinsystem (010-01607-01)
GPSMap 276CX Handhållen Plotter
GPSMap 276CX Handhållen Plotter
GPSMap 276CX Handhållen Plotter
GPSMap 276CX Handhållen Plotter
GPSMap 276CX Handhållen Plotter

GPSMap 276CX Handhållen Plotter

Artnr: 010-01607-01
8299 kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
 • Produktbeskrivning
 • Om du vill uppleva det bästa med Garmins navigering är GPSMAP 276Cx idealisk för dig. Den här navigatorn ger kvalitativ navigering i terräng och på vatten. Den nya 276cx tillför en hel rad avancerade navigeringsfunktioner utan att begränsa den ursprungliga 276-upplevelsen. Med en stor 5-tumsdisplay, förbättrade sensorer, till exempel GPS+GLONASS, barometrisk höjdmätare och 3-axlad kompass, omfattande funktionalitet för sjöfarts- och utomhusaktiviteter samt stöd för olika kartor är den nya GPSMAP 276Cx en stark efterföljare i den här legendariska produktlinjen.

  Den sanna upplevelsen av 276
  Den nya GPSMAP 276Cx har utvecklats från den legendariska GPSMAP 276C, som var känd för att vara den mest mångsidiga och kraftfulla utomhusnavigatorn Garmin någonsin har byggt. För att garantera en verklig 276-upplevelse har Garmin behållit det mesta av användargränssnittet, till och med knappsatsen ser ut som sin föregångare. De som gillade 276 kommer att uppskatta alla de anpassningsmöjligheter de får med sin nya navigator och kommer att imponeras av alla nya funktioner som har lagts till den klassiska 276.

  Förbättrad sensorteknik
  GPSMAP 276Cx har fått en omfattande uppdatering av sensortekniken. Enheten har funktioner för GPS- och GLONASS-positionering för bättre prestanda i krävande miljöer. För att få optimal satellitmottagning i fordon kan du lägga till en extern antenn (ingår ej) till den inbyggda MCX-kontakten. För att förbättra situationsberedskapen finns nu även en barometrisk höjdmätare för att ge dig jämna höjdavläsningar och en elektronisk 3-axlad kompass som ger rätt kurs under alla förhållanden, även när du står stilla.

  Utomhusoptimerat användargränssnitt
  Vi vet hur viktigt optimal läsbarhet är under navigeringen. Därför skapade vi den nya GPSMAP 276Cx med en stor 5-tumsdisplay som kan läsas utomhus. Den har tydliga färger vilket ger bättre kartfunktioner. Tack vare betraktningsvinkeln kan man se tydligt från olika vinklar. Det tydliga och knappbaserade gränssnittet ger säker användning, även om enheten monteras i en cockpit och när det är skakigt, t.ex. på en båt eller i ett terrängfordon.

  Robust och hållbar
  Enheten är byggd enligt Garmins höga standard och fungerar bra under nästan alla förhållanden. Den är mycket hållbar och vattenklassad enligt IPX71, tack vare det noggrant testade tuffa monteringssystemet. Med mer än 4 års erfarenhet av att arbeta med Montana kan vi erbjuda hållfasta monteringsfästen som passar nästan alla fordon eller båtar. För att ge dig ännu större frihet har vi gjort enheten mer flexibel när det gäller strömförsörjningen. Du kan antingen ansluta enheten till strömförsörjningen på din bil eller båt eller använda litiumjonbatteriet (upp till 17 timmars batteritid) eller 3 valfria AA-batterier (upp till 9 timmars batteritid).

  Fler kartor med mer minne
  Nästan var du än vill åka så har GPSMAP 276Cx en karta för att ta dig dit. Den levereras med ett stort 8 GB internminne med en förinläst baskarta över hela världen, en fritidskarta över Europa och 1 års kostnadsfritt abonnemang på BirdsEye-satellitbilder ingår. Den har även stöd för en mängd tillvalskartor som t.ex. BlueChart g2 HD-sjökort, Garmin TOPO och TOPO PRO-kartor City Navigator NT, Garmins egna kartor och BirdsEye Select rasterkartor. Med microSD-kortplatsen kan du utöka minnet ytterligare och få plats med fler kartor.

  Förbättrade uppkopplade funktioner
  Med den nya GPSMAP 276Cx medföljer också ett antal avancerade uppkopplade funktioner. Du kan ansluta din 276Cx via ett Bluetooth-headset för att få TTS-vägledning i hjälmen. Eller när den är ansluten till en smartphone2 kan du få Active Weather3 med väderprognoser och en animerad väderradarvy på kartskärmen, smartaviseringar som e-post, SMS eller uppdateringar i sociala medier eller LiveTrack som låter dig dela din exakta position med familj och vänner. Enheten kan även ansluta trådlöst till externa sensorer via ANT+, t.ex. tempe för externa temperaturvärden, eller så kan du koppla upp den till WiFi för trådlösa digitala uppdateringar och synkroniseringar av Garmin Connect.

  • Fysiska mått: 191,5 x 94,5 x 44,0 mm
  • GPS: Ja
  • Högkänslig mottagare: Ja
  • Gränssnitt: high speed mini USB and NMEA 0183 compatible
  • Skärmstorlek, B x H: 127,0 mm (5,0 tum) diagonal
  • Vattenklassning: IPX7
  • Skärmupplösning, B x H: 800 x 480 bildpunkter
  • Vikt: 450 g med uppladdningsbart batteri (medföljer); 415 g med AA-batterier (medföljer inte)
  • Skärmtyp: Ljussstark WVGA-display som kan läsas i solljus
  • Batteri: Uppladdningsbart litiumjonbatteri (medföljer) eller 3 AA-batterier (medföljer inte); NiMH eller litium rekommenderas
  • Batteritid: Upp till 16 timmar (litiumjon); upp till 8 timmar (AA-batterier)
 • Egenskaper
 • Leveransinformation
 • Lagersaldo: 0
Logga in