Spydura 9.5mm X 24m Syntetlina i gruppen Upptagning & Sjösättning / Elvinschar & Tillbehör hos Marinsystem (88468)
Spydura 9.5mm X 24m Syntetlina

Spydura 9.5mm X 24m Syntetlina

Artnr: 88468
5669 kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
 • Produktbeskrivning
 • Spydura syntetiskt vinschrep är konstruerad av en unik ultrahög molekylvikt polyetenmaterial och erbjuder hög nötningsbeständighet och enorm draghållfasthet. Belagd med hög temperatur uretan, utrustad med en temperaturbeständig hylsa på det första skiktet och en ballistisk nylon glidhylsa, ger Spyduras syntetiska vinschrep ett extremt skydd mot slitage och nötning.

  Det unika självåtdragande repfastsättningen är utformad för att hålla repet säkrat på vinschtrumman och idealisk för att vidga gränserna vid användning.

  Tillverkad av en unik ultrahög molekylvikt polyetenmaterial. Ger hög slitstyrka och utmärkt draghållfasthet. Belagd med uretan för ökad UV och kemisk beständighet. Inkluderar en högtemperaturbeständig hylsa på det första skiktet, och ett unikt självåtdragande rep fastsättning utformad för att hålla repet säkrad på vinschtrumman. En ballistisk nylon glidhylsa ger extra skydd mot nötning och förslitning. För vinschar med 10 000 lb. (4 535 kg) dragningskraft eller mindre (exkluderar M8274 - 50)

  Obs: Syntetlina måste användas med standard svart eller polerad aluminium linledare.
 • Egenskaper
 • Specifikationer
 • Lagersaldo: 0

Se fler varor

Vinsch Vajerdämpare
649 kr
Köp
Pullzall 220V Elvinsch
3795 kr
Köp
Premium Ankarschackel
fr. 455 kr
Logga in